1. Al Govern d’Espanya elegim els diputats i diputades que composen el Parlament o Cambra Baixa, que triaran a la persona que assumirà la Presidència del Govern. Aquesta persona decidirà quines persones formaran par dels diversos Ministeris. També decidim  les senadores i senadors que composen el Senat o Cambra Alta, i que s’encarreguen de fer les modificacions a les lleis redactades pel Parlament.

2. A la Generalitat Valenciana decidim els diputats i diputades que composen les Corts Valencianes. Aquestes persones, triaran a qui assumirà la Presidència de la Generalitat i que conformarà el Consell de la Generalitat.

3. Al teu Ajuntament elegim les regidores i regidors que decidiran la política que es farà al municipi. Açò és el Ple de l’Ajuntament. Aquestes persones triaran a qui assumirà l’Alcaldia, que elegirà una Comissió de Govern on distribuirà, entre els regidors i regidores que considere oportú, les competències de gestió de l’Ajuntament. La resta realitzarà tasques de control i poder fer propostes en el Ple.

4. Al Parlament Europeu, elegim els 59 eurodiputats i eurodiputades que representaran a Espanya a Brussel·les. Els 701 eurodiputats i eurodiputades triaran a qui assumirà la Presidència del Parlament.