La llista JOVES.net, creada a principis de 1999, és una llista de distribució de correu electrònic gestionada per la Xarxa JOVES.net.

Aquesta eina vol ser un punt d'encontre i difusió de les iniciatives públiques i privades relacionades amb la joventut, preferentment, però no de manera exclusiva, en l'àmbit de la Comunitat Valenciana.

JOVES.net es defineix com una xarxa de professionals i institucions que treballen coordinadament  programes i serveis per a joves per a promoure el desenvolupament integral i fer efectiva la igualtat d'oportunitats dels i les jóvens dels municipis que s'hi integren en tots els aspectes de la seua vida (emancipació, formació, valors, oci, creativitat, participació social...) per a la seua plena socialització com a ciutadania activa, autònoma i lliure en el context d'una societat cohesionada i democràtica.

La nostra xarxa aposta, des dels seus inicis, per l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació per a fer més efectiva la seua tasca.

La llista de distribució de correu de JOVES.net és un fòrum obert de participació i intercanvi per als i les professionals de les polítiques de joventut. T'animem a suscriure't i participar!

PER A SUSCRIURE'T envia'ns un correu a suscripciollista@joves.net i posa a l'assumpte del correu SUSCRIPCIÓLLISTA.

PER A DONAR-TE DE BAIXA envia'ns un correu a suscripciollista@joves.net i posa a l'assumpte del correu BAIXALLISTA.

Una vegada rebem el teu correu farem la tramitació de la teua sol·licitud de suscripció o de baixa de la nostra llista en breu termini.