AGENDA JOVE. XARXA JOVES.NET

agenda-foto2

 

NO Fake NEWS!

Al nostre país, el 86% de les persones té dificultats per a distingir una notícia falsa d’una vertadera. Compartir informació falsa sense ser-ne conscient, pot tindre conseqüències greus a nivell humà i fins i tots, penals. En aquest sentit, és important mantindre una actitud crítica i per això, la Xarxa JOVES.NET vol ajudar a les persones joves a detectar les fake news.

 

[La teua agenda]

Cada curs escolar comença amb l’expectació de saber com serà la nova agenda Jove.

Perquè l’agenda Jove de Xarxa Joves.net és molt més que una agenda... és una llibreta, és un manual amb informació d’interés jove, una guia dels Dies commemoratius, i una eina per a saber més i prendre consciència sobre els temes de màxima actualitat que tracta. Cada any l’agenda gira entorn a una temàtica central, decidida per la importància i actualitat de la mateixa.

I és gratuïta. A partir del mes de setembre cada municipi del Consorci les reparteix entre la seua gent jove. Per aconseguir-la, millor posar-se en contacte amb els centres juvenils del Consorci Xarxa Joves.net. PUNJA ACÍ PER A VEURE'LS

L’Agenda Jove està coordinada, gestionada i editada pel Consorci Xarxa Joves.net. Compta amb el finançament de la Diputació de València i la Generalitat Valenciana a través de l’Institut Valencià de Joventut.

portada-tutti-frutti.png