Què fer davant d’una situació de consum? Com marcar normes i regles? Com reduir el consum de substàncies? En aquest taller coneixeràs pautes d’actuació per a treballar amb joves mitjançant activitats i recursos per a generar salut en projectes d’associacionisme, participació i dinamització.

Certificat de manipulació d'aliments per a treballar en qualsevol activitat d'àmbit alimentari en el sector dels menjars preparats

Planificació de l’activitat educativa, dinàmica de grups, jocs grupals, intel·ligència emocional... aplicats al temps lliure en els centres educatius i, especialment, als menjadors escolars.

Cursos monogràfics de formació organitzats per les Regidoreis de JOventut dels Ajuntmaents d'Alaquàs, Mislata, Quart i Xirivella.

La setena edició del premi té com a objecte donar suport a projectes amb caràcter innovador en l'àmbit juvenil que es basen en la posada en marxa d'accions per al desenvolupament comunitari.

La Regidoria de Joventut i Cooperació Internacional de l'Ajuntament d'Alaquàs convoca el IV Concurs de GRAFITIS. Alaquàs Art Urbà.

El pròxim dissabte 4 de juny, els consellers i les conselleres del Consell Municipal d'Infància i Adolescència de Quart de Poblet ens conviden a la seua activitat de final de curs, per a commemorar el Dia Mundial del Medi Ambient.

Quart de Nit, divendres 27 de maig de 2022 al CEIP Ramón Laporta. Nits d'oci nocturn alternatiu. Activitats gratuïtes per a joves de 13 a 30 anys. Espai lliure d'alcohol i drogues.

Amb el nom de "Ser jove des de les associacions", volem trobar-nos en un Espai per a pensar i parlar sobre el futur i les necessitats de les persones joves des dels seus col•lectius.

Campus Audivisual, els divendres 6, 13, 20, 27 de maig i 3 i 10 de juny de 18 a 20:30 hores a l'Espai de Creació Jove de Quart de Poblet. Taller Gratuït.

Activitats al Casal Jove

Quart de Nit, divendres 23 d'abril presencial i en línia. Nits d'oci nocturn alternatiu. Activitats gratuïtes per a joves de 13 a 30 anys. Espai lliure d'alcohol i drogues.