Joves.sex és un servei integral d’informació, orientació i assessorament a joves en matèria de sexualitat, recursos anticonceptius i salut psico-afectiva desenvolupat des del Consorci Xarxa JOVES.net, amb la col·laboració de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) de la Generalitat Valenciana i amb la participació de la Federació de Planificació Familiar Estatal.

 

El projecte es dirigeix a joves d’entre 12 i 30 anys dels vint-i-quatre municipis de l’Horta de València que formen part del Consorci Xarxa JOVES.NET, que obtenen informació rigorosa sobre salut sexual i relacions afectives. A més a més, es promou hàbits sexuals saludables amb una percepció oberta i respectuosa de la sexualitat, contemplant la diversitat de les orientacions i pràctiques, així com el sexe segur per a evitar infeccions de transmissió sexual.

 

Aquest servei d’informació es desenvolupa a través del telèfon i del WhatsApp 669930981 de dilluns a divendres de 18 a 20 hores, on professionals encarregats del servei atenen als joves interessant i inclòs deriven als joves a recursos especialitzats sobre la matèria en els seus municipis i detecten situacions de risc.

 

A més del servei d’assessorament telefònic, el projecte contempla tallers, activitats i campanyes específiques per a alumnes de Centres d’Ensenyament dels municipis integrats en la xarxa.

 

joves-net-cartel-principal

Imagen