Imagen Novetat
Neteja Albufera 2024
Data Novetat
Municipis
Silla
Resumen Novetat

El passat dissabte 2 de març va arrancar a Silla la campanya Horta Neta de la xarxa joves.net amb la neteja de l’albufera des del Port de Silla

El passat dissabte 2 de març va arrancar a Silla la campanya Horta Neta de la xarxa joves.net amb la neteja de l’albufera des del Port de Silla.

Horta Neta, que engloba diverses activitats al llarg de l’any als pobles de la xarxa, promou la concienciació medioambiental de joves i adults baix el lema “SOS Emergència Climàtica”.

En l’activitat van participar més de 40 persones de Silla i dels pobles del voltant; tot i el vent, les barques van poder eixir i es van arreplegar un total de 8 bosses de plàstic, 1 de vidre i 2 amb deixalles de diversos tipus, fins i tot es va traure un patí, mitja llanta i dos cadires de tela.

A més, a l’activitat van fer recolzament l’Associació Tradicional Vela llatina de l’Albufera i la Casa de la Dona de Silla que van donar una xicoteta xarrada sobre el paper de la dona en l’Albufera amb motiu del dia de la dona i l’Asociació Vela llatina de Silla que ens va acompanyar en la neteja.

Imagen Novetat
Neteja Albufera 2024