Imagen Novetat
campaments19-diaporama
Data Novetat
Municipis
T'interessa!
Resumen Novetat

L'IVAJ obri la inscripció en els campaments d'estiu 2019 per a adolescents i joves entre 12 i 17 anys, amb 17 propostes d'oci educatiu i inclusiu.

Si tens entre 12 i 17 anys, a partir del 8 de febrer i fins a l'1 de març, pots preinscriure't en els Campaments d'estiu de l'IVAJ.

L'IVAJ obri la inscripció en els campaments d'estiu 2019 per a adolescents i joves entre 12 i 17 anys, amb 17 propostes d'oci educatiu i inclusiu, que es realitzen en els albergs de la Comunitat Valenciana de Biar, Benicarló, Benicàssim i Piles i d'altres comunitats autònomes, dins del programa 'Viu l'Estiu'.

Els campaments ofereixen tres edicions de Summer Camp Biar, dues edicions de la nova proposta Ramonets Camp'N'Roll a Biar i dues d'activitats nàutiques amb anglés a Benicàssim, 'English and Sailing', així com 10 campaments d'intercanvis juvenils en col·laboració amb les comunitats autònomes de Navarra, Aragó, Castella-la Manxa i Cantàbria.

Els campaments d'intercanvi inclouen cinc d'activitats de temps lliure i nàutiques a Benicàssim, Benicarló i Piles i cinc campaments de multiaventura, naturalesa, temps lliure i cinema en Donetztebe, Alquézar, El Pueyo de Jaca, Ossa de Montiel i Solorzano.

L'IVAJ estableix dues modalitats de participació: una per a tots els ajuntaments, mancomunitats, diputacions i la resta d'entitats locals de la Comunitat Valenciana que vulguen gestionar la participació de joves, dins del seu àmbit territorial, en les activitats del programa Campaments d'Estiu. La segona modalitat s'ofereix per a joves de 12 a 17 anys.

En totes dues modalitats els campaments es desenvolupen en els albergs de la Comunitat Valenciana i altres comunitats autònomes amb activitats d'oci educatiu i inclusiu amb la finalitat de promoure la participació i l'intercanvi d'experiències i fomentar al màxim els espais de trobada i de debat.

Terminis
Les sol·licituds per part d'ajuntaments i altres entitats locals s'obrin des del 8 de febrer fins a l'1 de març, exclusivament a través del procediment telemàtic.

En la modalitat per a joves les sol·licituds es podran realitzar també a partir del divendres 8 de febrer fins a l'1 de març, preferentment per procediment telemàtic, o bé presencial en les seus de l' IVAJ d'Alacant, Castelló i València o per qualsevol dels mitjans establits en el procediment administratiu comú.

Consulta el calendari dels campaments, serveis oferits i més info...

http://www.ivaj.gva.es/va/destacamos?p_p_id=101_INSTANCE_xPCcurp3nMrb&p_p_lifecycle=0&p_p_col_id=column-3&p_p_col_count=2&_101_INSTANCE_xPCcurp3nMrb_struts_action=%2Fasset_publisher%2Fview_content&_101_INSTANCE_xPCcurp3nMrb_assetEntryId=167518336&_101_INSTANCE_xPCcurp3nMrb_type=content&_101_INSTANCE_xPCcurp3nMrb_groupId=164427600&_101_INSTANCE_xPCcurp3nMrb_urlTitle=campamentos-de-verano-2019-para-jovenes-de-12-a-17-anos&redirect=%2Fca%2Finici

Qui organitza

IVAJ

Imagen Novetat
campaments19-diaporama