PROJECTE CORRESPONSALES 100% 

Event 1_Picassent

Des de fa uns quants anys hem estat treballant amb corresponsals per activar la participació dels joves i aquest any, gràcies a aquest projecte subvenionat KA154-YOU - Youth participation activities, ERASMUS+ hem fet un pas més i hem aconseguit que aquest grup no només lidere a la resta de joves dels seus instituts, sinó que a més, ells i elles mateixes formen part d'aquest procés de disseny del propi projecte de corresponsals per als propers anys.

Aquest projecte té un clar impacte en la joventut, més enllà dels que participaran en les tres trobades de la Xarxa Joves.net i  moltes activitats paral·leles que ens han servit de bones pràctiques, ja que han participat 14 municipis.

El concepte propi dels corresponsals a JOVES.net consisteix que el propi grup de joves siguen els multiplicadors i per tant arriben a tots els seus companys i companyes de classe perquè així la informació i les campanyes i activitats que facen el màxim impacte possible. A més, en aquestes trobades hem dissenyat les activitats i les expectatives de les futures generacions de corresponsals, per la qual cosa aquest projecte ha tingut un gran impacte en el futur..

Totes les activitas, trobades, imatges i avaluacions es poden consultar ací.

Corresponsales 100% ha estat financiada per ERASMUS+  amb el registre KA154-YOU-4E57AFD4

Cartell event 1