Imagen Novetat
albufera-1_0
Data Novetat
Municipis
Joves.net
Resumen Novetat

Activitat de neteja del llac de l'Albufera des del Port de Silla

L'Albufera és el parc natural europeu que més prop està d'una capital; açò i els barrancs que hi desemboquen fan que els residus sòlids es queden aturats a les seues mates. En aquesta jornada de neteja ens aproparem a les mates des de les barques per tal de netejar i classificar els residus, tot i complint les normes del Parc Natural.

Dates i horari previst:
Dissabte 2 de març.
Punt d'eixida a les 9.15 de l’Ajuntament de Xirivella (part de darrere) i a les 9.40 h de la porta de la Nau Jove a Silla
Edat: a partir de 16 anys.
Punt de trobada: Port de Silla (inclou transport en bus des d'alguns municipis).
Coordina: Nau Jove – Ajuntament de Silla.

QUI POT PARTICIPAR? Joves i adolescents de 16 a 35 anys. Algunes activitats tenen edats específiques que s'indiquen en cada cas.

Els i les menors de 18 anys han d'anar acompanyats pel seu tutor/a legal o d'una persona adulta convenientment autoritzada pel tutor/a legal. En cap cas es poden inscriure menors d'edat que no complisquen eixe requisit.

En el cas de grups de xiquets i xiquetes hauran d'anar acompanyats dels seus monitors/es (majors d'edat) i aportar les autoritzacions dels tutors/es legals.INFORMACIÓ PER A LA INSCRIPCIÓ ACÍ


CAL DUR… roba còmoda i calcer adequat. No oblides l’aigua i l’esmorzar. NO hi ha servei de bar prop de l’activitat.

Recorda que estàs a la natura, hem de ser respectuosos i no fer soroll. No s’ha de notar que hem passat per allà. Que la millor empremta que deixem siga la dels nostres propis passos.
 

Qui organitza

 La Nau Jove
Punt Eurodesk
Av. Alacant, 63 b / Tel. 961200029
joventut@silla.es
www.sillacultural.com

Imagen Novetat
albufera-1_0