Passejada pel barranc del Carraixet. Moncada
Fecha
Imagen Cabecera
Foto de grupo en el barranc del carraixet
Body

El barranc del Carraixet és junt al riu Túria i el barranc de Torrent l’espina dorsal que ha configurat la planícia al·luvial de València, accident orogràfic que és conegut en època medieval com el “riu sec”. Drena una conca que té el cim a la Serra Calderona on rep el nom de barranc d’Olocau, creua la planura de Bétera amb un ample caixer trenat i s’estreta en aplegar a l’horta de València. El Carraixet compta amb ecosistema propi de flora i fauna, la part més interessant del qual està entre el Pont Sec i el Racó de Casans (Seminari Metropolità de València).

Data i horari: Dissabte 22 d'abril. un bus farà el següent recorregut i horari:

Horari per confirmar, consulteu ací a la web o al municipi organitzador.

09.15h MONCADA, Carrer Mestre Miguel Buendía (a l'altura de l'aparcament de Consum del carrer Barcelona)
Des de Moncada, se pujarà en bus a l'estació de Masies i des d'ahí cap a Sant Isidre de Benaixeve on accedirem al barranc per començar la passejada, ens acompanya com a guia, un membre de Bòbila col·lectiu cultural, amb molta trajectòria en baixades pel barranc.
Edat: a partir de 12 anys.
Cal portar calçat adequat per a caminar, gorra, aigua i esmorzar.
Places: 25

PUNXA ACÍ PER FER LA INSCRIPCIÓ

Els menors de 18 anys han d’anar acompanyats del tutor/a o d’una persona adulta amb l’autorització oportuna.

En algunes activitats (si s’arriba a un mínim), els menors entre 12 i 18 anys sense acompanyants, podran disposar de personal tècnic d’acompanyament. Consulteu a l’organització.

En el cas de grups de xiquets i xiquetes hauran d’anar acompanyats dels seus monitors/es (majors d’edat) i aportar les autoritzacions dels tutors/es legals.

Qui organitza

CIJ Moncada

Carrer Major, 28 baix
telf. 961301571
joventut@moncada.es 

Imagen Lateral