Joc de rol en Viu: "El Tribunal de les Aigües de València"
Fecha
Imagen Cabecera
Alqueries en joc
Body

ROL EN VIU: TRIBUNAL DE LES AIGÜES DE LA VEGA DE VALÈNCIA

Ubicació Centre Municipal de Joventut Trinitat

 

  • Inici activitat: a les 10:30 h
  • Finalització activitat: 13:30 h a la plaça de la Mare de Déu.
  • Descripció de l'activitat: S'iniciarà l'activitat a un local cedit per l'Ajuntament de València, concretament el Centre Municipal de Joventut Trinitat (C. Almassora, 30). Aquesta activitat tracta de difondre i donar a conéixer els orígens de l'Horta Valenciana i la seua relació amb les Aigües de l'Horta de València. A partir d'una simulació d'un cas de conflicte sobre l'aigua, es treballa el model de repartició de l'aigua de l'Horta de València des del període islàmic. Aquesta simulació estarà basada en dinàmiques de jocs de rol, els participants indagaran i hauran de prendre decisions sobre aquest tema. Coneixeran el funcionament del Tribunal de les Aigües fins als nostres dies. Visitarem la plaça de la Mare de Déu i els espais vinculats a la cultura de l'aigua: Font de Neptú, Porta dels apòstols, inscripció en honor a l'abundància.
  • Suggerències: Caldrà portar roba còmoda, esmorzar i aigua. Com finalitza a les 13.30 h si algú considera pot dur també el dinar.
  • Informació a menors no acompanyats: En algunes activitats (si s'arriba a un mínim), els menors entre 12 i 18 anys sense acompanyants, podran disposar de personal tècnic d'acompanyament. Consulteu a l'organització.
  • Més informació podeu telefonar al 617 929 571 | sedavi@joves.net

PUNXA ACÍ PER FER LA INSCRIPCIÓ

Els menors de 18 anys han d’anar acompanyats del tutor/a o d’una persona adulta amb l’autorització oportuna.

En algunes activitats (si s’arriba a un mínim), els menors entre 12 i 18 anys sense acompanyants, podran disposar de personal tècnic d’acompanyament. Consulteu a l’organització.

En el cas de grups de xiquets i xiquetes hauran d’anar acompanyats dels seus monitors/es (majors d’edat) i aportar les autoritzacions dels tutors/es legals.

COL·LABORA: Centre Municipal de Joventut Trinitat de l'Ajuntament de València. #CMJTrinitat

 

Qui organitza

SEDAVÍ

Casal jove de Sedaví
C/ Sant Vicent, 60 | Tel. 963765749 | 617 929 571 (whatsapp)
sedavi@joves.net
casaljovesedavi.blogspot.com

Imagen Lateral